El nou Inglesina Otutto Deluxe, encara més sofisticat

noticia publicada el 08/02/2017
El fabricant italià Inglesina ens presenta una versió encara més sofisticada de l'Otutto Deluxe, el trio per als amants de la tradició i l'elegància que no volen renunciar a la funcionalitat.

L'Otutto Deluxe 2017 destaca pel seu renovat xassís, que combina el color gris amb un refinat to xampany, i els seus nous entapissats.

Colores Otutto Deluxe 2017

Aquest cotxet és un sistema modular multiequipat, ja que ve de sèrie amb un ampli cabàs, cadira de passeig amb capota, portabebès Huggy del grup 0+, cobrepeus i plàstic de pluja per cadira de passeig, cistella, portabegudes, bossa-canviador i suport Standup per al cabàs, que permet tenir el nadó en qualsevol lloc de la casa.

Otutto Deluxe Sand

Dotat del sistema de plegat de paraigua patentat d'Inglesina, el xassís s'obre i tanca amb una sola mà. A més, es manté en peu un cop plegat, incorpora manillar unit per a un maneig més còmode i senzill, i permet enganxar o desenganxar les diferents peces del trio amb gran facilitat.

Otutto Deluxe 2017 - apertura

Durant els primers mesos de vida, el cabàs de l'Otutto Deluxe li aportarà al nadó el màxim confort, ja que compta amb revestiment encoixinat, respatller reclinable en diverses posicions mitjançant un pràctic comandament frontal, sistema de regulació del flux de l'aire, i capota amb visera, tractament UPF50+ i separador de xarxa.

La cadira de passeig, homologada des del naixement fins als 15 kg, és reversible, de manera que el nadó es podrà orientar mirant cap al carrer o cap als pares. Disposa de respatller i reposapeus regulables, arnesos de cinc punts ajustables en alçada, cobrepeus amb funció paravent de sèrie, i capota amb visera extraïble, tractament UPF50+ i separador de xarxa.

Silla de paseo Otutto

Per les passejades en cotxe, l'Otutto Deluxe també ve amb el portabebès Huggy del grup 0+ (naixement-13 kg), que pot col·locar-se directament amb el cinturó de tres punts del cotxe o amb alguna de les dues bases opcionales (amb cinturó o Isofix). Per a una major seguretat del nen en cas d'impactes laterals, incorpora la tecnologia Side Head Protection.

Dimensions i pes

Cadira de passeig oberta: 58.5 x 103 x 83 cm
Cadira de passeig tancada: 37 x 99,5 x 48 cm
Pes de la cadira de passeig: 9,9 kg
Dimensions internes del cabàs: 29/35 x 24 x 66/77 cm
Dimensions externes del cabàs: 47 x 65,5 x 86,5 cm
Dimensions del cotxet (xassís + cabàs): 58,5 x 111 x 86,5 cm
Pes del cabàs: 5,47 kg
Dimensions externes del portabebès: 41 x 56 x 65 cm
Pes del portabebès: 4 kg
 
x
Aquesta web fa servir cookies. Llegir més... D'acord