inma
Dissenyada per adaptar-se perfectament a les necessitats de nens amb una alçada compresa entre els 76 i els 105 cm, la TRIFIX i-SIZE és una cadira de cotxe ideal per utilitzar després del porta-nadons. Amb una instal•lació senzilla i segura gràcies als seus connectors ISOFIX integrats i al Top Tether, compta amb un seient optimitzat per assegurar espai suficient per a un nen des dels 15 mesos fins a aproximadament els quatre anys. I amb una gamma única d'avançades tecnologies de seguretat, pots gaudir de la tranquil•litat de saber que el teu fill està ben protegit.


SEGURETAT TOTAL

A mesura que el teu fill creix i passa de ser un bebè a un nen petit, les seves necessitats poden canviar, però no la seva necessitat de viatjar protegit. És per això que nostra TRIFIX i-SIZE proporciona seguretat integral per al teu petit. Gràcies als laterals embuatats de gran amplitud amb sistema SICT inside i al reposa-caps en forma de V, el teu fill estarà protegit en cas de col•lisió lateral, mentre que els ancoratges ISOFIX amb sistema Pivot Link patentat i el Top Tether amb tecnologia rip stitch proporcionen seguretat en cas de col•lisió frontal.


INSTAL•LACIÓ SENZILLA GRÀCIES AL TOP TETHER I A L’ISOFIX INTEGRATS

Gràcies als ancoratges ISOFIX i al Top Tether, la TRIFIX i-SIZE no solament és fàcil d'instal•lar, sinó que també ofereix més espai en la part inferior del teu vehicle. Els connectors ISOFIX estan integrats a la base de la cadira i ofereixen la màxima seguretat. A més, no és necessari canviar la instal•lació en cap moment durant tot el temps que utilitzis la cadira. Com la TRIFIX i-SIZE es pot utilitzar en tots els seients de vehicles i-Size, així com en els seients amb ISOFIX i Top Tether de qualsevol vehicle, aquesta cadira és compatible amb una àmplia varietat de vehicles. A més, com els connectors ISOFIX estan integrats a la base de la cadira, la base del porta-nadons queda lliure perquè la puguis utilitzar quan arribi un nou germà.


REPOSA-CAPS AJUSTABLE EN FORMA DE V I ARNÉS DE 5 PUNTS

La TRIFIX i-SIZE s'ha dissenyat per adaptar-se a les necessitats canviants dels nens, des dels 76 cm fins als 105 cm d'alçada. El nostre nou reposa-caps en forma en V està especialment dissenyat per controlar el moviment del cap del teu petit en cas d'una col•lisió lateral. A més, a l’ajustar l'altura del reposa-caps, l’arnés de cinc punts d'ancoratge s'ajusta al mateix temps, assegurant l'altura correcta en tot moment, mantenint així al teu fill segur dins de la carcassa protectora de la cadira.


Mesures:
65 cm (alt) x 45 cm (ample) x 54 cm (llarg)
Pes: 10,5 kg Preu recomenat  387,00 €
Römer Trifix i-SIZE Olive Green

Aquesta pagina requereix Javascript i cookies habilitades al navegador.

Si us plau sel.leccioni les opcions corresponents a l'apartat de configuració i refresqui la página.