inma
La cadira més segura construïda per Römer.

La Römer Trifix és una cadireta de seguretat amb homologació B1 Isofix Universal (des dels 9Kg als 18Kg) per a tres punts d'ancoratge.

Reuneix els últims avanços de Römer en matèria de seguretat i està construïda amb tècniques revolucionàries que li confereixen unes prestacions úniques d'absorció d'energia en condicions d'impacte.

Inclou una nova generació de Top Tether actiu (V-Tether) que, a més de subjectar el respatller de la cadira contra el tercer punt d'ancoratge porta un enginyós dispositiu que absorbeix energia des de l'exterior, reduint els seus efectes en l'ocupant.

Els laterals van equipats amb el sistema SI-PAD de protecció proactiva, que impulsen un component deformable cap a l'espatlla i el maluc de l'ocupant en cas d'impacte lateral. D'aquesta manera s'apropa el punt d'impacte a l'ocupant, impactant abans i reduint el pic de desacceleració.

Els connectors Isofix són de doble grossor per minimitzar el desplaçament lateral, contribuint també a apropar el punt d'impacte per mantenir la desacceleració en els valors més baixos possibles.

Com la resta de cadires Isofix de Römer, ve equipada amb el sistema Pivot-Link, que transforma el moviment de rotació cap endavant en un moviment de translació cap avall, enfonsant la cadira en el seient del cotxe, en lloc de bolcar-la. S'aconsegueix amb això absorbir bona part de l'energia d'un impacte frontal mentre es manté controlat el desplaçament del cap.

Els protectors de l’arnès estan folrats en el seu interior amb material absorbent d'energia que redueixen la càrrega de l'impacte sobre el pit del nen.

Capçal i arnès d'altura regulable amb ajust d'una sola mà.
Arnès de seguretat de 5 punts.
Retenidors per a l’arnès que faciliten asseure i treure al seu fill del seient.
Comandament per deixar anar els connectors ISOFIX accessible des de la part frontal.
Funda desmuntable ràpidament sense interferir amb el *arnés.
Funda rentable a màquina, sense centrifugat, a 30º, amb sabó neutre.

Pes: 10,8 kg
Dimensions: 65cm x 45cm x 54cm
Preu recomenat  387,00 €
Römer Trifix Storm Grey

Aquesta pagina requereix Javascript i cookies habilitades al navegador.

Si us plau sel.leccioni les opcions corresponents a l'apartat de configuració i refresqui la página.