inma
La Britax Römer KIDFIX XP SICT és una cadira de seguretat del grup II / III que compta amb tots els avantatges de la versió anterior i les innovacions sorgides dels enginyers de Römer, sempre a l'avantguarda de la seguretat infantil per a l'automòbil.

Guanyadora de la edició de Octubre 2013 del Eurotest amb la qualificació mes alta en seguretat mai abans otorgada a una cadireta del Grupo II/III

XP-PAD és un sistema de seguretat d'última generació que distribueix la força originada per una col•lisió de manera uniforme i proporciona una protecció addicional en el coll en cas de col•lisió frontal. El XP-PAD necessita estar posicionat en el centre del pit del nen.

En cas d'accident la compressió entre el pit i el cinturó comença a augmentar. El coixí i els elements que es comprimeixen del XP-PAD, absorbeixen part de la càrrega suportada pel nen. El dispositiu de seguretat XP-PAD es comprimeix per la part inferior, mentre la protecció de la part superior contacta amb la barbeta, per protegir el pit. L'efecte amortidor del capçal disminueix l'impacte i les càrregues suportades pel coll.

Sistema SICT ajustable, que absorbeix gran part de l'energia en cas d'impacte lateral.

Capçal en forma de V, ajustable fins a 1,5 m. Inclou guia superior per a cinturó, amb pinça de tancament automàtic en tots dos costats del capçal.

ISOFIT amb tanca i ajustament de longitud, per adaptar-se millor al seient del vehicle.

Mides:
Alt: 68 - 86 cm
Ample: 54 cm
Profunditat: 42 cm
Pes: 7,2 kg Preu recomenat  256,00 €
Römer Kidfix XP SICT BLACK SERIES Storm Grey

Aquesta pagina requereix Javascript i cookies habilitades al navegador.

Si us plau sel.leccioni les opcions corresponents a l'apartat de configuració i refresqui la página.